Take the 2-minute tour ×
Arqade is a question and answer site for passionate videogamers on all platforms. It's 100% free, no registration required.

I literally have no idea how to fix this. I've looked and looked and I've found no solution. I've reinstalled it many times. I've checked my files against someone else's that has no issues with their pixelmon mod and we have the same files, same sizes, everything.

Does anyone have any idea?

And this is Cyndaquil

welp; This is what Charmander Looks like.

share|improve this question

3 Answers 3

I managed to get it working.

I gave up on trying to fix it and looked into shaders, when I downloaded this shader mod and put it in the mod folder the models all worked! To confirm, I removed the shaders mod and went back on my world the models became glitchy again.

You will also need the Minecraft Forge Installer to get the shaders mod but Forge still runs Pixelmon.

Try this and see if it helps.

share|improve this answer
    
I love you. YOU have no idea how much LOL. Thank you so much <3 I was thinking about trying a shader; But wasn't sure which to look at so THAAAAAANKYOOOOOOOU <3 ^.^ –  Pebbles Oct 29 '13 at 5:38
    
@Pebbles - If this answer worked for you, you should mark it as accepted. Click the outlined checkmark under the vote count –  Robotnik Nov 6 '13 at 23:01

If you have other mods installed, this may not work. Also, your computer may have some problem with the mod itself.

Attempt to copy the entire Minecraft folder onto another's computer and see if it works then. Vice versa, try copying their files onto your computer and see if it works.

share|improve this answer
    
I've tried what you suggested; It works on every other computer in my house but when I swap the files from that computer onto this one It just goes back to the "Broken" Version. And is again problematic. –  Pebbles Oct 28 '13 at 19:26
    
@Pebbles This problem is probably with your computer. Have you backed up your saves, completely deleted and reinstalled minecraft (and replacing your saves) and reinstalled pixelmon? That may work. You may have a stray '.CLASS' file or something like that somewhere. –  y0urs3lv Oct 28 '13 at 23:06

I think that the only thing is your graphics card can't handle the pixelmon textures. At least that is what happens to mine.

share|improve this answer

protected by Community Apr 27 at 4:19

Thank you for your interest in this question. Because it has attracted low-quality answers, posting an answer now requires 10 reputation on this site.

Would you like to answer one of these unanswered questions instead?

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.