Take the 2-minute tour ×
Arqade is a question and answer site for passionate videogamers on all platforms. It's 100% free, no registration required.

After reformatting my laptop and reinstalling StarCraft II so I am no longer able to play vs the AI as it shows "No Content Found".

Anyone know how to fix this? Blizzard tech support isn't responding to my ticket.

share|improve this question
2  
Have you logged in to Battle.net since the reinstall? –  Inzanik Jul 11 '11 at 7:48
    
@Inzanik is it possible to not log-in to BNet and play SC2?? –  DrFish Jul 11 '11 at 8:23
    
@Bora - yes. Though you will be limited to the campaign and singleplayer custom maps (I think) –  Raven Dreamer Jul 11 '11 at 8:49
    
Yes, but you need to login to battle.net once to verify your account, then Offline mode should work properly. I think you have to repeat this process every so often. –  Inzanik Jul 11 '11 at 17:33
    
Try to stay in the game for a while, for example you can play the campaign, sometimes it takes time to download the maps –  hiena Jul 12 '11 at 14:41
add comment

2 Answers 2

up vote 5 down vote accepted

After talking to blizzard tech support they suggested I check out my router and no doubt that fixed it... Had a firewall blocking my requests.

share|improve this answer
add comment

Try running the Starcraft 2 repair utility - it can be found under the "Starcraft II" folder in your start-menu.

share|improve this answer
    
didnt work =\... –  Robotsushi Jul 11 '11 at 14:37
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.