Take the 2-minute tour ×
Arqade is a question and answer site for passionate videogamers on all platforms. It's 100% free, no registration required.

I've got a weird problem all of a sudden. As of yesterday, I've noticed a problem: I can't pour items from a bucket correctly. I can pick water and lava up, but when I go to pour them, it simply disappears and nothing happens. I can however click again and get the lava/ water back up in the bucket, even though it shows nothing there.

The problem just randomly started happening, so I'm not sure what's up. Everyone else can pour water/ lava just fine except for me. I didn't make any modifications of any sort from the previous hour it was working to the time the problem started. I do have build rights in the server as well.

Any thoughts to this?

share|improve this question
    
If you pour it and relog, does it appear? –  Nick T Sep 24 '11 at 0:14
1  
I've had this happen before, it also sometimes makes empty buckets pour also, so be careful if you're handling lava. Emptying and filling a bucket with the same source that was in it when it went crazy fixes it for me. –  John the Green Sep 24 '11 at 0:54
2  
What version of the game? –  badp Sep 24 '11 at 10:09
2  
It is fixed now! Taken from the forums The Bucket issue should be fixed now. It was a permissions conflict between two plugins. –  camiloqp Sep 24 '11 at 22:59
2  
@camiloqp why not post that as an answer, then? It's perfectly okay to answer your own question! –  Raven Dreamer Sep 24 '11 at 23:39

2 Answers 2

up vote 2 down vote accepted

The bucket issue was a conflict between two plugins and has been resolved.

share|improve this answer

If you have a slow computer, that will happen. Try changing the render distance to short or tiny. That should make it load better, and then try it.

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.