Take the 2-minute tour ×
Arqade is a question and answer site for passionate videogamers on all platforms. It's 100% free, no registration required.

You can see where this is going...

The red and blue waldos are about to cross over bonder tiles with a BOND + command on the bonder near the bottom left of the screen.

The problem is nothing seems to bond! Thinking it may be a bug, I've tried restarting the game and rejiggering the red path to drop the carbon atom onto the bonder, perform BOND +, then grab it again to no avail. I've also tried sending the blue waldo over a BOND + command without success. Searches online have found a couple other people in similar situations with no apparent resolution.

I love this game, but this is aggravating! Thanks for your help!

share|improve this question
1  
Huh. That looks like it SHOULD bond. –  Frank Aug 28 '12 at 1:37
    
Perhaps the game is mistakenly enforcing a bond limit? Not sure. Looks like it should work. –  Steve V. Aug 28 '12 at 1:51
    
Have you tried swapping the bonders? The bonders themselves are numbered internally to fire in a particular order, though in theory that shouldn't affect this setup you could still try it to see what happens –  Private Pansy Aug 28 '12 at 2:03
    
@YiJiang, yes, I tried shuffling the bonders. No luck. –  Lee Fastenau Aug 28 '12 at 3:08
add comment

1 Answer

up vote 15 down vote accepted

This is a Disassembly Reactor; you can tell because the bonders have a small '-' symbol instead of the typical '±' symbol. The bonders in this reactor can only break bonds, not create them.

share|improve this answer
4  
I guess I will accept the game author's solution. :) Thank you so much! (And thanks for an amazingly addictive and smart game.) –  Lee Fastenau Aug 28 '12 at 4:24
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.