Take the 2-minute tour ×
Arqade is a question and answer site for passionate videogamers on all platforms. It's 100% free, no registration required.

I'm trying to use some add-ons for Civ V from the workshop. I subscribed to some as described in this answer. When I start the game, nothing. I restarted Steam and then the game, nothing. I bet I'm suppose to use the "MODS" section, but the only one that appears is one I downloaded long ago, before workshop! Is there some special manipulation that can make it work? I'm on Windows 7.

share|improve this question

2 Answers 2

Some mods require the game to restart. All mods in Civ V only appear in the Mod section and must be enabled by clicking the green circular check box in the mod list.

share|improve this answer
1  
Hi, welcome to Arqade. The asker to this question says he has already tried restarting, so it'd be nice if you could suggest an alternative. –  shanodin Dec 15 '12 at 4:54
    
In which case I would try David Harkness' suggestion of manual install. Look here to see if the files are there. "%userprofile%\Documents\My Games\Sid Meier's Civilization 5\MODS" you can try searching for your mod. Most of them are available on fan sites like CivFanatics. –  Matt W Dec 15 '12 at 16:29

I have found that some mods won't be delivered through Steam Workshop while others work fine. I have no idea why. In those cases I search for the mod using Google and download it, typically from CivFanatics.

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.