-1

This question already has an answer here:

So I made this Hamachi server to play with my friends and it worked just fine a couple days, until this one time I tried to run it and this happened!

First comes this:

enter image description here

After this the white window jumps up and disappears again.

And finally there's only left this:

enter image description here

marked as duplicate by Virusbomb, Schism, greg-449, Joachim, Reflexive Jul 13 at 20:03

This question has been asked before and already has an answer. If those answers do not fully address your question, please ask a new question.

  • 1
    What happened in the time between the last time you ran it and now that could possibly have affected it? – rivermont - Will B. Oct 25 '16 at 16:06
  • Can you pastebin the text found in that error file? That would give us some direction to help – Zero Stack Oct 25 '16 at 16:06
0

A common JSON file which gets corrupt is the 'usercache.json' file, try deleting that and re-running the server, it will create a new one for you.

If this fails to fix it, the most simple way to fix this issue would just be to re-download a fresh server, move your world folders into it and server config and giving that a shot. If you have any mods, you could move them over too, if you then finds that breaks the server, it could be a mod issue, but I doubt that.

-2

This happened to me. Try restarting Hamachi.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.