2

(Asking on behalf of my tech-illiterate friend)

I'm able to log into the server, but I can't interact with anything (e.g. place blocks, open chests). After 30 seconds, I'm kicked out with the error message "Connection lost". This has been happening consistently for a week, and only on this specific server. No other players have been affected or have experienced this issue. So far I've tried:

  • Restarting the launcher
  • Restarting my PC
  • Reinstalling all of my mods

But nothing has worked. Any ideas?

ETA: Mod list

  • Origins
  • Xaero's World Map
  • Xaero's Mini Map
  • WI Zoom
  • wiicustomorigins
  • Pehkui
  • originsumbrellas
  • Origins Classes
  • Mob origins
  • Hwyla fabric
  • Fabric API
  • ExtraOrigins
  • Environmental armor
3
  • which mods did you install? Which mods does the server support? Which server are you talking about? if it is a personal server, then try asking the host that which mods are installed in the server, and install just those mods. – RyugaGod Jun 5 at 4:46
  • That was the first thing we tried. We even got a file drop from a moderator using the exact same mod files they have, and used only those. It's a private server using the Origins mod along with a few others, list is as follows: - Origins - Xaero's World Map - Xaero's Mini Map - WI Zoom - wiicustomorigins - Pehkui - originsumbrellas - Origins Classes - Mob origins - Hwyla fabric - Fabric API - ExtraOrigins - Environmental armor – MyMinecraftBoyfriendIsAHimbo Jun 5 at 23:50
  • The mod requires fabric loader, and it doesn't seem to be present in your list. Make sure it is present. Link to fabric loader : curseforge.com/… – RyugaGod Jun 7 at 3:27
0

Add fabric loader to your mods folder, you can download it from here. If you check the website of the origins mod, it says you also need the fabric loader mod.

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.